Uiteraard wil AENIG(Advies en Interieur Groenlo) u graag van zijn kunnen overtuigen.

Een vrijblijvende afspraak is zo gemaakt via contact op deze website.

AENIG(Advies en Interieur Groenlo)

uw partner voor het inrichten van uw zorginstelling, hotel en/of kantoorgebouw.

Met onze jarenlange ervaring staan wij borg voor een gedegen en passend advies.

De kern van onze filosofie is: de mens centraal. Als wij een ruimte en/of gebouw hebben ingericht, moet iedereen zich daar op z’n (haar) gemak voelen.

AENIG(Advies en Interieur Groenlo) is een echte totaalinrichter. Daarom bieden wij u een compleet concept. Daarbij hebben wij niet alleen oog voor meubelen, vloerbedekking en raambekleding, maar ook voor accessoires en zaken als sfeerverlichting, wanddecoratie, garderobes, klein meubilair, zakelijke wandborden e.d.

Onze leveranciers zijn speciaal gekozen om aan de behoefte van zorginstellingen, horeca en kantoren tegemoet te komen. Dan niet alleen op het gebied van stijl maar zeker ook waar het gaat om prijs/kwaliteit verhouding.

Dat is ook precies één van onze sterke punten; een complete tot in de puntjes verzorgde inrichting, die precies in uw gewenste budget past. In het totale adviesproject, waarin ook een rol voor onze binnenhuisarchitect kan liggen, bewaken wij voortdurend het evenwicht tussen wat haalbaar en betaalbaar is.

Mogen wij u uitnodigen nader kennis te maken met AENIG(Advies en Interieur Groenlo)? Graag geef ik u een uitgebreide presentatie en een proeve van onze professionele werkwijze en gedrevenheid. Ook willen wij u graag begeleiden bij een showroombezichtiging bij één van onze leveranciers.

Wij verwelkomen u graag in onze kring van tevreden relaties, die al hebben ervaren dat bij AENIG(Advies en Interieur Groenlo) service en garantie geen holle woorden zijn.