Mocht u de showroom van onze leveranciers willen bezoeken, dan begeleiden wij u graag.

Ook mag u zelf een showroom bezoeken, maar dan willen wij graag de leverancier daarvan in kennis stellen. Bezoeken willen zij graag op afspraak. Proefstoelen behoort natuurlijk tot onze service.

Een vrijblijvende afspraak is eenvoudig te maken, via contact in deze website.

AENIG(Advies en Interieur Groenlo)

uw partner voor het inrichten van uw zorginstelling.

Wij baseren onze adviezen op ons jarenlange ervaring, onze kennis van het huidige aanbod en de inzichten van onze binnenhuisarchitect.

Ook zijn wij gewend samen te werken met inrichtingscommissies en/of architecten van onze opdrachtgevers, waarbij hun ideen de basis vormen van onze voorstellen.

Onze leveranciers zijn speciaal geselecteerd om aan de vraag van zorginstellingen te voldoen. Niet alleen qua stijl, maar ook waar het de prijs/kwaliteit verhouding betreft. Niet voor niets is dat n van onze sterke punten om tot een complete, tot in de puntjes verzorgde inrichting te komen die precies binnen uw budget past.

Uit ervaring weten wij dat btw voor zorginstellingen niet verrekenbaar is. In onze offertes e.d. vermelden wij daarom bij zorginstellingen altijd de prijs incl. btw., zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Partners waar wij mee samenwerken:
www.robos.nl
www.bfsedie.com
www.amerland.nl
www.vandersluis.nl
www.zero-z-design.nl